Jan Vrijmanstraat 189    1087 MN Amsterdam    T +31(0)20-6226129    M +31(0)6 50 232 637    Route

 
   
  pix
De eureka-ervaring. Wie een boot, een motor of om het even welk ander stuk techniek in optima forma weet te gebruiken, wordt enthousiast. Infostroom wil lezers die ervaring graag geven. Uw doelgroep krijgt in heldere zinnen uitgelegd welke gebruiksvoordelen innovatieve techniek kan bieden. Want wie techniek goed begrijpt beleeft het gebruik ervan veel intenser. De vertaalslag van het kennisgebied van ontwerpers en ingenieurs naar de gebruikservaring van klanten: dat is de kracht van Infostroom.

INFOSTROOM

Op de foto Hans’ eigen zeiljacht, de basis voor meer watersportervaring en het testen van nieuwe nautische apparatuur.

Tekstbureau Infostroom is gespecialiseerd in watersport, jachtbouw en techniek. Maar ook (motor)sport, cultuur en maatschappijvernieuwende initiatieven hebben speciale aandacht. Innovatie is het sleutelwoord.

Infostroom werkt vanaf het Amsterdamse nieuwbouw-eiland IJburg. Actief in de watersportvereniging hier, hebben we bijgedragen aan de komst van de jachthaven en zijn we actief in allerhande watersportevenementen.Bewust van de historische wortels van de jacht- en scheepsbouw belicht Infostroom in talloze artikelen, brochures, websites en tests de kracht van deze sector om nieuwe ontwerpen te ontwikkelen. De route naar de klant via een uitgekiende mediamix wordt met verstand gemaakt – de boodschap mikt op het hart van de lezer.